Lekker uit eten?

In Middelburg?

Welkom bij Restaurant Tafelen Middelburg! Geniet onbeperkt van wereldgerechten inclusief diverse dranken, tegen een vaste prijs. Onze wereldgerechten variëren van Italiaans tot aan Aziatisch, van carpaccio tot aan een kaasplankje, van kipfilet tot aan gamba’s. Kom langs bij Restaurant Tafelen in Middelburg en proef onze gerechten.

Het concept

Wilt u een avondje culinair genieten? Dan bent u bij Restaurant Tafelen in Middelburg aan het juiste adres. Voor een vaste prijs kunt u onbeperkt onze keuken uitproberen. Frisdrank, bier, wijn, slushpuppies, verse jus d’orange, thee en koffie zitten bij de prijs inbegrepen.

Online reserveren

Eten bij restaurant Tafelen in Middelburg? Wij adviseren u te reserveren zodat we plaats voor u kunnen garanderen. Reserveren kan uitsluitend telefonisch, op telefoonnummer: 0118 850 792 (dagelijks vanaf 12.30 tot 22:00 uur)

Prijzen bij Restaurant Tafelen in Middelburg

Restaurant Tafelen in Middelburg draait de rollen om. Bij ons betaalt u niet voor wat u eet, maar voor de duur van uw verblijf. Wij bieden u een tafel voor 2 uur voor onderstaande prijzen: 

Wilt u langer dineren dan 2 uur? Boek dan heel voordelig extra tijd bij: voor één uur extra betaalt u slechts € 5,- per persoon. Voor meer informatie, zie ons reglement.

Kalender 2019

Op de onderstaande kalender zijn met de hierboven gebruikte kleuren zichtbaar welke tarieven er die dag gelden:

Openingstijden

De keuken van Restaurant Tafelen is dagelijks geopend van 16:30 – 22:00 uur.
Op zaterdag 
van 16:30 tot 22:30 uur.
MEDEWERKER BEDIENING (M/V)

Op zoek naar een baan in de bediening in Middelburg? Restaurant Tafelen is op zoek naar een gemotiveerde medewerker bediening.

Je bent het visitekaartje naar onze gasten. We verwachten daarom een vriendelijke, enthousiaste instelling. Ben je gastvrij en vlot in de omgang met gasten en collega’s? Dan pas jij uitstekend binnen ons jonge team!

Stuur om te solliciteren een e-mail met je motivatie en C.V. naar:

solliciteren@restauranttafelen.nlKOK (M/V)

Heb je ervaring met het werken in een professionele keuken en wil je deel uitmaken van een gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Restaurant Tafelen is op zoek naar een enthousiaste kok, om onze keukenbrigade te versterken.

Stuur om te solliciteren een e-mail met je motivatie en C.V. naar:

solliciteren@restauranttafelen.nl

Neem voor meer vragen nu contact met ons op.